Logo

Figner med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Figner med parmaskinke

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

4 friske figner

4 skiver parmaskinke

2 spsk honning

En klat smør

1/2 bundt purløg

2 spsk balsamico

  

Fignerne skæres i 1/8 både.

Smørret smeltes på panden og fignerne svitses.

Honningen og balsamico tilsættes og det varmes hurtigt igennem.

Parmaskinken skæres i strimler og vendes til sidst med de varme figner.

Ved serveringen drysses med purløg.

 

Denne ret giver en meget lille opvask.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med varmrøget laksNyd en lækker salat med varm røget fisk - du kan evt. erstatte laksen med friskrøget...
• Gratineret laksefiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Snegle i chablisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os