Logo

Fisketerrine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Her har du en herlig fisketerrine, der kan skæres i skiver og tallerkenanrettes eller som pynter godt på tag-selv buffeten.

500 g fiskefilet (lys fisk)
2 – 3 tsk salt efter smag
1 æggehvide
1/2 l piskefløde
hvidt peber
1 form med slip-letbelægning (rumindhold 1 – 1 1/4l)

Fiskefileten skæres i små terninger og findeles i en blender eller foodprocessor sammen med salt og æggehvide.
Farsen afkøles i køleskab i ca 1 time og røres derefter med fløden, smages til med peber, hældes i formen. Pensl overfladen med olie, dæk formen til og stil den i køleskabet i 1 time før du bager den i vandbad (løftes lidt op ved at stille den på en rist i vandbadet). Hæld kogende vand ved, så det står mindst op til halvdelen af formen.
Bag ved 150ºC i ca 60 – 70 minutter til farsen føles fast.
Køles ned og kan derefter skæres i ca. 15 – 17 skiver.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Foie gras terrine med syltet and, ristet foie gras og hindbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røræg med kinesiske svampe / wokPrøv denne asiatisk inspirerede wok-ret med røræg samt morkler og shiitake svampe. Det er...
• Fyldte æg med rejer og karryRør en creme af æggeblommer, mayonnaise og krydderier og fyld cremen tilbage i de kogte...
• Coupe Citrus a la DanoiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os