Logo

Forårstarteletter med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forårstarteletter med rejer

 

Sprødt, cremet, salt og krydret er noget af det, der skal til for at skabe et dejligt måltid. Prøv forårstarteletter, så går det ikke helt galt.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Koge/bagetid: ca. 10 min.

 

#

200 g pillede rejer

200 g fine ærter

4 dl grønsagsbouillon

2½ spsk majsstivelse

2 dl koldt vand

½ spsk citronsaft

2 spsk ramsløg og/eller purløg

1 tsk sojasauce eller lidt salt

friskkværnet peber

8 færdigbagte tarteletter

1 håndfuld friske ærteskud

*

 

Lad rejerne dryppe af i en sigte.

Tø ærterne op.

Giv bouillonen et opkog i en gryde.

Rør majsstivelsen ud i vand og citronsaft, og hæld den gryden under omrøring.

Kog i 4-5 min., til saucen er blank.

Tilsæt ærterne, bring saucen op til kogepunktet, og sluk for varmen.

Vend rejerne i saucen sammen med finthakket ramsløg og/ eller purløg.

Smag til med sojasauce, citronsaft og peber.

Fordel fyldet i de lune tarteletter, drys med ærteskud, og server straks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?