Logo

Frølår i pastis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Frølår i pastis

6 frølår
hvedemel
salt og peber
50 g usaltet smør

Bland hvedemel, salt og peber og vend frølårene heri.

Kom smørret på panden, lad det bruse af, steg frølårene i ca. 5 min.

Tag dem af panden og hold dem varme.

Sauce:
1 hakket skalotteløg
1 fed hvidløg hakket
1 glas Ricard eller anden pastis
1 dl piskefløde
lidt usaltet smør
salt og peber
citronsaft
1 citron
2 spsk hakket persille

Hæld smørret fra panden, kom løg og hvidløg på, tilsæt pastisen, lad det snurre over ilden et par minutter, tilsæt fløden, den jævner hurtigt, pisk med lidt smør, smag til med salt og peber og citronsaft.
Kom saucen på tallerkenen, drys med persille.

Anret frølårene med en 1/2 stegt citron til.

Frølårene smager også godt serveret med masser af hvidløg, persille og citronsaft i stegesmørret.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CocotteægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget dyrkølle med cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiske-tapasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cheesecake, bagt, med creme fraicheCheesecake er en fantastisk lækker dessert, som er perfekt til kagebordet. Denne opskift...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os