Cajun forret
2 auberginer 
2 spsk salt 
½ kg hakket oksekød (10-12%) 
10 g margarine 
1 løg 
1 fed presset hvidløg 
2 dl revet selleri 
1 grøn peber 
3 tomater 
1 ½ tsk frisk eller tørret timian 
1 spsk worchestershiresauce 
1 æg 
2 spsk tomatpuré 
1 tsk salt 
peber 
1 dl rasp 
15 g smør 
flûtes 
grøn salat 
Auberginerne flækkes på langs og drysses med salt. Trækker ca. ½ time. Skylles og koges 5-7 min. i letsaltet vand. Skallerne udhules, så der er 1 cm kød tilbage. Skallerne stilles i et smurt ovnfast fad. Indmaden hakkes med en kniv. Oksekødet svitses i margarine. Indmaden svitses med. Løget hakkes og svitses med. Hvidløg, selleri og peberfrugt i terninger svitses med. Tomaterne skoldes, flås, hakkes og tilsættes. Timian og Worcestershiresauce tilsættes. Tages af varmen. Æg, tomatpuré, salt og peber tilsættes. Fyldet fordeles i skallerne. Drysses med rasp. Små smørklatter fordeles over. Stilles i ovnen ved 200° i ca. 40 min. på midterste ribbe. Serveres med flûtes og grøn salat.