Salade tiede d'hultres - 4 personer
24 østers 
2 porrer 
1 gulerod 
1 fennikel 
2 løg
Sauce:
1 dl hvidvins eddike 
2 skalotte løg
200 gr usaltet smør 
Citronsaft 
østerssaft
2 spsk  lakserogn
1 lille bundt kørvel 
Salt og peber
Dressing:
½ dl sherry eddike 
1 ½ dl olivenolie 
Saften af ½ citron 
Salt og peber
Østers åbnes og tages forsigtigt ud af skallen, og lægges i en kasserolle med deres egen saft, og lunes heri. Porre og gulerod skæres i tynde bjælker. Fennikel halveres og skæres i skiver. Grøntsagerne blancheres og hældes i en sigte.
Sauce
Til saucen nedkoges eddiken sammen med de hakkede skalotteløg til ca. 80%. Herefter
piskes smørret i lidt ad gangen. Smørret må ikke koge! Saucen smages til med citronsaft, østerssaft og salt og peber.
Dressingen piskes sammen.
Anretning:
Tallerkenerne varmes og de lune grønsager, der er vendt i dressingen anrettes herpå. De lune østers anrettes på grønsagerne og saucen hældes henover. Pyntes med lakserogn, purløg og kørvel.