Logo

Lun salat med østers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salade tiede d'hultres - 4 personer

24 østers
2 porrer
1 gulerod
1 fennikel
2 løg

Sauce:
1 dl hvidvins eddike
2 skalotte løg
200 gr usaltet smør
Citronsaft
østerssaft
2 spsk lakserogn
1 lille bundt kørvel
Salt og peber

Dressing:
½ dl sherry eddike
1 ½ dl olivenolie
Saften af ½ citron
Salt og peber

Østers åbnes og tages forsigtigt ud af skallen, og lægges i en kasserolle med deres egen saft, og lunes heri. Porre og gulerod skæres i tynde bjælker. Fennikel halveres og skæres i skiver. Grøntsagerne blancheres og hældes i en sigte.

Sauce
Til saucen nedkoges eddiken sammen med de hakkede skalotteløg til ca. 80%. Herefter
piskes smørret i lidt ad gangen. Smørret må ikke koge! Saucen smages til med citronsaft, østerssaft og salt og peber.

Dressingen piskes sammen.

Anretning:
Tallerkenerne varmes og de lune grønsager, der er vendt i dressingen anrettes herpå. De lune østers anrettes på grønsagerne og saucen hældes henover. Pyntes med lakserogn, purløg og kørvel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her