4-6 store hvedeflûtes 
1 ltr. cremefraiche 
purløg 
4 fed hvidløg 
2 pakker skinke i tern 
2 pakker bacon i tern 
4-6 tomater 
1-2 pakker smelteost i skiver 
 
Bland cremefraiche med purløg og hvidløg efter smag.
Skinke i tern blandes i.
Steg bacontern på panden, skær tomaterne i skiver og udhul flûtene så meget som muligt.
Kom cremefraiche blandingen i de udhulet flûtes. 
Læg de stegte bacontern over samt tomatskiverne til sidst.
Lægges i en forvarmet ovn på 200ºC i ca. 15-20 minutter. 
Flütene tages ud og der lægges smelteost på så det dækker og de sættes tilbage i ovnene i ca. 5 min. til osten er smeltet.
  
Tips: Kan bruges til hovedret, alt efter hvor mange flûtes der laves.
Kan varieres med bla. kalkuntern og meget andet.