Logo

Gedeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kg gedde
2 store løg
4 æg
2 kopper kop koldt vand
1 kop rasp
salt, peber
1 håndfuld smuttede og hakkede mandler
1 stykke peberrod
rødbedesaft fra syltede rødbeder.

Fisken fileteres. Fiskekødet hakkes sammen med et stort løg og røres bagefter sammen med æg, vand og rasp. Står en times tid og hviler sig. Formes som meget store hønseæg.
I bunden af en gryde lægges fiskebenene og oven på dem geddebollerne. Vand på så det dækker. Salt og peber ved og et løg skåret i kvarter. Det hele koges under låg og svag varme i en times. Bollerne tages op og lægges på et fad til næste dag. Suppen sies og hældes i en skål og sættes væk til dagen efter, hvor den er blevet til gele. Ved serveringen næste dag kommes mandlerne over geleen og de kolde geddeboller serveres med fintreven peberrod der er rørt op med et par dråber saft fra syltede rødbeder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet tun med pebermyntedressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt jomfruhummer med filokurv, frugtsalsa og estragon cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidløgschampignonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtdrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!