Logo

Græske rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Forret

8-10 flåede tomater eller 2 ds flåede tomater
2 løg
1 fed hvidløg
1/2 tsk oregano
1/2 tsk salt
groftkværnet peber
200 g rejer
1-2 spsk hakket persille
75-100 g fetaost

Tomaterne hakkes (væden hældes fra dåsetomater) og kommes i en gryde. Løg og hvidløg hakkes og tilsættes sammen med oregano, salt og peber. Småkoger under låg i ca. 5 min. Tomatblandingen fordeles i 4 ovnfaste portionsskåle. Rejerne lægges oven i tomaterne, persille og fetaost brækket i små bidder kommes over. Stilles i ovnen 15-20 min ved 225ºC.
Tips: Skålene kan stå færdige og tildækkede 3-4 timer i køleskab, inden de stilles i ovnen.
Serveres varme med flûtes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Slikporrer - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønne bønner og macadamianødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte kyllingelår med pastasalat + Grøn salsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risklatter med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!