1 lille fuldkornsfranskbrød 
400 g kyllingebrystfilet 
1 rød peber 
1 grøn peber 
1 "stang" bladselleri 
2 spsk  olie 
3 spsk majs 
2 tomater 
0.1 l stærk chilisauce 
Tabasco 
150 mozzaralla ost 
salt og peber
  
Skær toppen af brødet og og tog det meste af indmaden ud med en 
spiseske.
Skær kød og grønsager i fine tern.
Peber og selleristykkerne skla nu steges i meget varm olie. 
Tilsæt majs og tomat-ternene og lad det stege kort. 
Tilsæt nu chilisauce for at binde det hele sammen.
Smag til med tabasco, salt og peber.
Skær mozzaralla osten i tynde skiver og tilsæt halvdelen til blandingen.
Fyld nu blandingen i det udhulede brød, læg de sidste skiver mozzaralla 
ost ovenpå, og dæk brødet af med den afskårne top. 
Bages ca 10 min ved 160ºC (150 varmluft) i en forvarmet ovn.
  
Tips: En god og spændende forret hvis resten af middagen står i de 
mere eksotiske landes tegn.