Logo

Ildbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille fuldkornsfranskbrød
400 g kyllingebrystfilet
1 rød peber
1 grøn peber
1 "stang" bladselleri
2 spsk olie
3 spsk majs
2 tomater
0.1 l stærk chilisauce
Tabasco
150 mozzaralla ost
salt og peber
 
Skær toppen af brødet og og tog det meste af indmaden ud med en
spiseske.
Skær kød og grønsager i fine tern.
Peber og selleristykkerne skla nu steges i meget varm olie.
Tilsæt majs og tomat-ternene og lad det stege kort.
Tilsæt nu chilisauce for at binde det hele sammen.
Smag til med tabasco, salt og peber.
Skær mozzaralla osten i tynde skiver og tilsæt halvdelen til blandingen.
Fyld nu blandingen i det udhulede brød, læg de sidste skiver mozzaralla
ost ovenpå, og dæk brødet af med den afskårne top.
Bages ca 10 min ved 160ºC (150 varmluft) i en forvarmet ovn.
 
Tips: En god og spændende forret hvis resten af middagen står i de
mere eksotiske landes tegn. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her