Logo

Grønærtesuppe med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grønærtesuppe med rejer

 

Inviter gæster til et festligt måltid, der ikke er alt for dyrt: kold grønærtesuppe som forret. Også velegnet som en let hovedret til 2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.

 

# Suppe:

500 g frosne fine grønne ærter

3-8 blade frisk mynte

2 dl tør hvidvin

4 dl kold grønsagsbouillon

2 tsk frisk citronsaft

salt og friskkværnet hvid peber

1½ dl piskefløde

250 g pillede rejer

Pynt: mynte blade

Tilbehør: brød

*


BLEND de frosne ærter med mynte og hvidvin, og tilsæt grønsagsbouillon til passende suppe-konsistens.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

 

PISK fløden til blødt skum.

 

ANRET suppen med flødeskum og rejer, og pynt med mynte.

Server med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ærtesuppe med fennikel og ristede kammuslingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ærtesuppe med ristede brødterningerServer en cremet suppe med sprøde rugbrødsterninger som forret
• Sukkerærter en ærtesort, hvor man bruger de store flade ærtebælge før ærterne udvikles. Da...
• Fyldig sorbet af frisk ana­nasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os