Logo

Grønne bønner og macadamianødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g fine grønne bønner
1 skalotteløg (gerne et aflangt fransk med mildt, grå-rosa indre)
1 fed hvidløg
1 lille håndfuld grofthakkede ristede, salte macadamianødder
2 spsk macadamiaolie
Salt, friskkværnet peber
 
Gør bønnerne i stand og kom dem i kogende saltet vand (1 topspsk. salt pr. liter).
Kog dem, til de skifter farve til mørkere grøn, og stop, før de bliver slatne.
Skyl i koldt vand og lad dem dryppe af.
Pil og hak skalotteløget fint og hvidløgsfeddet endnu finere (ejere af en trøffel høvl kan høvle det pillede hvid­løgsfed papirstyndt).
Varm en pande med olie og vend skalotteløgene heri et øjeblik.
Tilsæt hvidløg og vend det med.
Kom bønnerne på panden og varm igennem.
Server bønnerne varme med drys af macadamianød­der.

God til kylling og kalkun, koteletter og bøffer eller som en lun forret.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her