Logo

Grønne bønner / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g grønne bønner
koldpresset jordnøddeolie
1 tsk finthakket frisk gurkemejerod
1 tsk finthakket frisk ingefær
2 fed hvidløg, finthakket
1/2 tsk hele fennikelfrø
1/2 tsk hele spidskommenfrø
et strejf af chiliflager (chile caribe)
1/2 bdt koriander, finthakket
1 moden tomat, finthakket
1 dl vand

En hurtig og simpel måde at servere kogte bønner på. Smagen smiler.

Nip stilken af bønnerne.

Varm en wok op, og hæld lidt koldpresset jordnøddeolie i.

Tilsæt gurkemejerod, ingefær, hvidløg, fennikelfrø, spidskommenfrø og chiliflager.

Sautér i få sekunder, mens ingredienserne sætter sig naturligt fast i bunden af wokken.

Tilsæt bønner, koriander og tomat, og vend grundigt sammen.

Vent et par minutter, hvor man får på fornemmelsen, at saucen begynder at svøbe sig omkring bønnerne.

Tilsæt vand, og reducér, indtil bønnerne er kogte, og saucen er tyk og tæt.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kæmperejer med chili og persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ørred, baconsvøbt med tomatsalsaServér fiskebøfferne med salsaen og et godt brød til som forret. Eller server kogte...
• Lakseterrine med porreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og vandmelonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os