Logo

Gratineret hummer med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 170 g hummerhalekød eller krabbekød
4-6 hårdkogte æg.
ca. 15 g smør.
3 spsk dild eller purløg.
1 ½ spsk sennepspulver.
½ tsk sennep.
salt & peber.
1 ½ dl piskefløde.
1 ½ dl reven ost.
 
Æg pilles og hakkes groft.
Smelt smørret og tilsæt hummer-æg-dild-sennep samt salt og peber.
Fløden tilsættes forsigtig og varmes igennem.
Det kommes i et smurt ovnfast fad og den revne ost kommes over.
Bages midt i ovnen i ca. 15-20 min. ved 225ºC.
 
Server salat og flûtes til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her