Logo

Grillede figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillede figner

4 friske figner
100 g grøn skimmelost
8 skiver koldrøget skinke
4 spsk mørk muscovado råsukker
1 dl rødvin

 

Bland rødvin og muscovado råsukker i en kasserolle, indtil halvdelen er kogt væk.

Del fignerne midt over.

Skær osten i otte stykker, og læg et stykke ost på hvert stykke figen.

Læg et stykke folie på grillen, og læg fignerne derpå.

Grill fignerne, indtil osten begynder at smelte.

Løft fignerne over på tallerkener, og læg en skinkeskive på hver.

Dryp "rødvinssiruppen" på.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Selleriret med kaviar En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede kæmperejer med hvidløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrognDu kender måske mest stenbideren for dens rogn, men selve fisken kan også spises. Bedst er...
• Rabarbertærte med mandellågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!