Logo

Grillede kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8-10 pers.)

10 kammuslinger
saft og skal af 2 lime
1-2 spsk jomfruolivenolie
10 små grillspid

Mariner kammuslingerne i limesaft, limeskal, olie samt salt og peber i et par timer.
Sæt kammuslingerne på grillspid, og gril dem hurtigt på hver side på en grillpande.
spiddene kan spises kolde eller varme med lidt cremefraichedip.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her