Logo

Grillet jomfruhummer med carchoffi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 jomfruhummer
100 g smør
basilikum
persille
hvidløg
flûtes
hakket flået tomat

Carchoffi:
200 g artiskokhjerter
løg
balsamico
olie
hvidløg
hakket persille
blandet salat

Jomfruhummeren klippes i hver side af skallen, som løsnes af.
Smør, hvidløg og krydderurter blandes sammen og lægges ovenpå og gratineres i ovn i ca. 3 - 4 min.
Serveres med flûtesskive, som er smurt med hakket tomat og dryppet med olie, som bages i 10 minutter ved 190ºC.

Carchoffi:
Artiskokhjerterne skæres i kvarter og blandes med finthakket løg, hvidløg og persille. Marineres med olie og balsamico i 10 min.
Serveres med blandet salat.
Kan bruges som forret sammen med skaldyr eller som appetizer
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllinge- og auberginetårn - campingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggesalat med karseÆggesalat med karse bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret
• LaksesvanerLaksesvanerne kan forberedes i god tid, Et fantastisk syn og en lækker delikatesse
• Jordbær i vin roséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!