Logo

Guacamole pyramider

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 stk
1 stor skive hvidt sandwichbrød uden skorpe
15 g smør
1 spsk majsolie
1 lille fed hvidløg, halveret
2 små, modne avocadoer
2 tsk citronsaft
2 spsk finthakket frisk persille
8 pillede, kogte rejer, optøet hvis der bruges frosne
2-3 dråber Tabascosauce
salt og peber
små citron»ryttere« til pynt

Skær brødskiven ud i 4 kvadrater og skær hvert kvadrat diagonalt i halve til i alt 8 små trekanter.
Opvarm smør og olie i en stegepande. Tilsæt hvidløg og steg brødtrekanterne, til de er let gyldne på begge sider. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og stil dem til afkøling.
Halver 1 avocado, fjern stenen og skrab med en lille melonske kødet ud i 8 kugler. Rul dem i 1 tsk citronsaft og vend dem i persille. Træk 8 rejer på 8 cocktailpinde og sæt en avocadokugle på hver enkelt. Gem dem.
Skrab resten af kødet ud af avocadoen og læg det i en skål. Halver den sidste avocado, fjern stenen, skrab kødet ud og læg det i skålen. Tilsæt resten af citronsaften samt Tabascosauce og krydr med salt og peber. Mos det hele godt sammen.
Fordel blandingen på de stegte brødtrekanter og form med bladet af en kniv hver enkelt til trekantede pyramider. Læg en coktailpind med rejer og avocado ovenpå. Pynt med små citronryttere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her