Logo

Hønsesalat med bønnespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kogt høne
1 pk mayonnaise ca 350 g
2 bæger cremefraiche
saft af 1 citron
1 ds ananas i tern
1 ds bønnespirer
1 pk ærter eller asparges
salt og karry
 
Hønen koges og deles i små stykker, fratag skindet.
Rør mayonnaise, cremefraiche og citronsaft sammen og tilsæt resten af
ingredienserne uden væde.
Kan pyntes med overskårne tomater, citron og lidt grønt.
Serveres til flûtes eller ristet franskbrød 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cajun TarteletterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristet stenbider med egen rognEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dybstegte portobellosvampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombæris med hvid chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os