Logo

Helleflyndersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stærkt fedende, men meget lækker!

1 kg renset helleflynder i skiver
400 g mayonnaise
2 dl cremefraiche 18%
1,5 tsk karry
2 spsk sennep

Pynt:
Rejer
Tomat
Agurk
Citron

Læg helleflynderen i en gryde kogende vand sammen med 2 spsk groft salt. Lad koge i 20 minutter. Imens røres mayonnaise, cremefraiche og sennep sammen, smag til med karry. Når fisken er kogt fjernes benene og fisken deles i småstykker ("smulder"). Lad herefter fiskekødet afkøle og vend det i mayonnaiseblandingen. Anret på et stort fad og pynt med rejer, citron-"twists", agurk, tomat og evt. karry-drys.

Velegnet som frokost- eller forret. Smager bedst med ristet brød eller flûte.





(Nordisk)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her