10 hvide asparges
8 sukkerærter
1 tomat
1 skalotteløg
100 g  markchampignon
4 spsk  koldpresset solsikkeolie
½ fed hvidløg
2 spsk  balsamico
 hvid peber fra mølle
1 spsk  koldpresset olivenolie
½ tsk  valnøddeolie
 kørvelblade til pynt
Skræl aspargesene og skær dem igennem på langs. Blancher sukkerærterne og skær dem i meget fine strimler. Tomatstilk fjernes og der skæres et kryds i toppen af tomaten. Lægges i spilkogende vand ca. 12 sekunder, tages op og lægges i isvand. Skindet og kerner fjernes og kødet skæres i fine tern. De rensede champignon skæres i fine tern. Solsikkeolien opvarmes og det halve hvidløgsfed sauteres sammen med skalotteløg og svampe. Efter kort tid tilsættes balsamico og panden tages fra varmen. Krydr med salt og peber. Fjern hvidløgsfeddet og kom herefter tomattern, olivenolie og valnøddeolie i og mix godt sammen. Anret asparges på to store  tallerkner og hæld den lune marinade over og pynt med kørvelblade.