Logo

Indbagte trøfler med salt og smør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Truffes a la croque au sel
Pro persona

2 rengjorte trøfler på hver 30 g eller 2 gode, vilde svampe
350 g (cirka) brøddej (se opskrift på Sødt fladbrød eller Olivenbrød)
2 små klatter usaltet smør
1/2 tsk groft havsalt

Forvarm ovnen til 230ºC. Rul dejen ud i 1 cm tykkelse. Pak hver trøffel ind i en klat dej, og bag dem i varm ovn, til de er hævede og gyldenbrune. Luk dem op ved bordet, og lad hver deltager selv dosere salt og smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saltessens af gotlamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gravad laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Snegleragoût med jomfruhummerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!