Logo

Kammuslinge-gratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kammuslinge-gratin



# Ingredienser

3 spsk frisk persille

2 fed hvidløg

½ stk appelsin

2 spsk rasp

1 spsk cognac

1 spsk extra jomfru olivenolie

20 g parmesan

8 kammuslinger

 

* Tilberedning

Finhak persille og hvidløg.

Bland persille, hvidløg, appelsinsaft, rasp, cognac og olie.
Blandingen hældes over kammuslingerne i et fad, tilsæt parmesan.

Fadet kommes i ovnen i 15 min. ved 180 °C.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her