Logo

Kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600-700 g kammuslinger

Marinade:
125 g smeltet smør
saften fra 2 citroner
5 fed knust hvidløg
1 tsk salt
1/2 tsk peber
rasp

Der går ca 125 gram muslinger pr person.
Overhæld muslingerne med marinaden og lad dem stå og trække lidt, vend dem af og til. Fordel dem herefter i et ovnfast fad eller i de rengjorte smurte muslingeskaller hvis man har dem. drys dem med et tyndt lag rasp og sæt dem i ovnen ved 225-250 º i 8-10 minutter, eller under grillen til de er let gyldne. Serveres med godt brød til der kan suge saften op fra faddet/skallerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget hellefisk med spinattarteletterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FjordrejerFjordrejer er luksus, men til gengæld kan du nøjes med lidt. Er du selv lidt fiks på...
• Røget skinke med røræg og timian En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• OrangeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os