Logo

Kaviarrand 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 glas sort kaviar (100 g)
3 blade husblas
100 g mayonnaise
saft af ½ citron
½ tsk carry
1 dl piskefløde
rejer
hårdkogte æg
tomater

Udblød husblasen i koldt vand og smelt den over vandbad.
Rør mayonnaise med citronsaft og carry.
Rør husblasen i.
Pisk fløden stiv og vend den i mayonnaisen med let hånd sammen med kaviaren.
Smag til med salt.
Kommes i randform og stivner et køligt sted.
Vend kaviarranden ud på et fad og garnér med rejer, æggebåde og tomatbåde.
Giv flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her