Logo

Krabbebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 stk franskbrød a. 30 gr.
1/2 bundtdild
1 lilleglas grønne asparges
2 tomater
170 gkrabbekød
salatblade
citronskiver
20 gmayonnaise

Rist brødskiverne gyldne.
Fordel de afdryppede asparges på brødet, læg dernæst tomat
skiverne og til sidst krabbekødet på.
Pynt med mayonnaise, dildkviste og gerne med salatblade og
citronskiver.

Serveres med en skål lækker salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Artiskok med æggesalatArtiskokken er en tidselagtig staude, hvis blomsterhoveder både er yderst dekorative og...
• Markchampignon bagt - 3 g fedtSpændende ret med markchampingnoner, brøndkarse og sennep, der kan bruges som forret eller...
• Baconbrød med porreEn hurtig og nem ret med bacon, som er perfekt som forret eller som let mellemmåltid.
• American pieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os