Logo

Laksebruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Laksebruschetta

4 skiver franskbrød

2 bøftomater

50 g mozzarella 30+

8 skiver røget laks

1/2 stk rødløg

1 tsk havsalt

1 tsk peber

Pynt: 12 blade frisk basilikum


Rist brødskiverne på en grillpande eller grill dem i ovnen.

Begge sider ristes 1-2 minutter og tages fra varmen.

Skær tomaterne og mozzarellaen i tynde skiver.

Læg først laks på det ristede brød, så tomatskiver, mozzarella og løgringe, drys med salt og peber efter behov.

Stilles i den varme ovn igen og grilles 3-5 minutter mere.

Pyntes med frisk basilikum og serveres straks.

 

Tips: "almindelig" røget laks i skiver, som man køber udskåret eller som på billedet; hel varmrøget laks skåret i tern, er velegnet til denne ret.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kammuslinger med soya, ingefær, porrer og persillerodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TorskerognssalatTorskerognssalat er fyldt med vitaminer og mineraler og så smager den dejligt - et must på...
• Krukkede krustaderKrustader er papirtynde og bages med et krustadejern. Har du ikke et krustadejern, kan du...
• Husets chokomousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!