
 
Tynde skiver af Bison filet med olivenolie 
400 g Bison filet (gerne Ribeye- eller tykstegsfilet evt inderlår) 
100 g sorte oliven 
100 g kapers 
1 lille stykke parmesan ost 
1 dl olivenolie 
1 citron 
Salt og peber 
Lidt frisk basilikum 
Flûtes
 
Afpuds Bison fileten og skær den i tynde skiver. 
Skiverne kan eventuelt bankes endnu fladere mellem to stykker plastic. 
Kødskiverne anrettes på fire kolde tallerkener og krydres med salt og 
peber.
Riv skallen af citronen i tynde skræller. 
Lun olivenolien ganske let i en gryde, sammen med den tynde citronskal. 
Tag gryden af ilden og smag til med salt, peber og citronsaft.
Afkøl olivenolien og smør den ud over kødet.
Sorte oliven og kapers fordeles ud over anretningen.
Drys med revet parmesan og frisk basilikum.
Serveres straks, mens kødet endnu er rødt. (Går der for lang tid, vil 
citronsaften give kødet en grålig farve). 
Giv ekstra oliven og flûtes til.