Logo

Forret med ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 friske ananas

1 kogt kylling

100 g mayonnaise

250 g cremefraiche

1-2 julesalat

1 spsk karry (smag selv til)

salt og peber

 

Del ananasfrugterne på langs og udhul dem.

Skær frugtkødet i små tern.

Fjern skindet fra den kogte kylling og skær kyl­lingekødet i små tern.

Bland mayonnaise med cremefraiche, og finhak julesalaten og vend den i, smag til med karry, salt og peber, før kød- og ananasstykker vendes i.

Fyld salaten i de udhulede ananashalvdele og pynt evt. med lidt hasselnøddeflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her