Logo

Laksefilet i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

# Ingredienser

2 laksefileter (friske)
frisk basilikum
frisk presset hvidløg
sennep

* Tilberedning

Læg laksefileterne i hver deres stykke alufolie.
Smør lidt sennep på laksen, pres hvidløg ud over, klip derefter frisk basilikum og læg det på laksen. 
Drys til sidst med salt og peber.
Hvis man kan "tåle" det, kan man evt. blande senneppen op med lidt flødeost naturel.
Alufolien foldes om laksen og sættes i ovnen i ca 25 minutter på 220 ºC.


  
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret laks med lime, koriander og basilikumLaksen skal være helt frisk til denne opskrift, da den serveres rå kun vendt med salt og...
• Lakseskiver med dildkartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksefrikassé med rejer, spinat og citronLaksestykkerne tilberedes i den lyse sauce sammen med frisk spinat og forårsløg. Saucen...
• Bagt camenbertIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!