Logo

Lakseroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lakseroulade

3 pasteuriserede æggeblommer

1/2 tsk salt

1/2 tsk peber

400 g frisk spinat

1 dl fløde 13%

3 pasteuriserede æggehvider

200 g flødeost 60+

1 tsk salt

1/2 tsk peber

2 spsk citronsaft

4 spsk frisk basilikum

300 g røget laks

Tilbehør: flutes, dressing, tomatbåde og æg med kaviar.


Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakket spinat og fløde. Æggehviderne piskes stive og tilsættes til massen.
Massen hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir.

Det skal ligge i ca ½-1 cm tykkelse.

Bages ved 200°C i ca. 20 min., eller indtil roulademassen er fast og gyldenbrun.
Bland flødeost med salt, peber, citronsaft og hakket frisk basilikum.

Smør blandingen på rouladebunden, når denne er afkølet.

Til sidst lægges røget laks i skiver hen over, og rouladen rulles forsigtigt sammen.
Rouladen skal stå i køleskabet min. 1 time før servering.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tun mousse med flûtesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KyllingelevercroutonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggecreme i skal med stenbiderrogn og brødpindVi har bagt en lækker æggecreme i æggeskaller og toppet op med frisk stenbiderrogn - så...
• Varme cognacfigner med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!