Logo

Laksetatar med æbler, mild chili og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

300 g afpudset laksefilet
2 røde æbler
1 lille rød chilipeber
1 lille bdt frisk koriander
lidt soja
lidt olivenolie
3 æggeblommer
lidt krydderurter til pynt
*


Hak laksen fint, så den stadig bevarer lidt struktur, og uden at den bliver til mos.

Del chilipeberen og fjern kernerne omhyggeligt. Snit den meget fint.

Skræl æblerne og skær dem i små terninger.

Skær korianderen fint.

Rør laksen med æggeblommer, chilipeber, 2/3 af æbleterningerne og koriander.

Smag til med salt og peber.

Rør en marinade af 1 del soja og 3 dele olivenolie og vend resten af æbleterningerne i.
Ved anretningen samles tataren på midten omkranset af æbledressingen.




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt laks med varm salat og purløgscremeEn varm kartoffelsalat med porre, peberfrugt og radiser er tilbehør til den stegte laks
• Grillstegt laksNæsten alle slags fisk bliver lækre på grillen. Grillet laks i skiver er gourmet mad....
• Salat med varmrøget laksNyd en lækker salat med varm røget fisk - du kan evt. erstatte laksen med friskrøget...
• YmerdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os