Logo

Laksetatar med forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Laksetatar med forårsløg

400 g laksefileter

2 forårsløg

1 stk syltet drueagurk

2 spsk kapers

havsalt og peber

Pynt: frisk dild

Tilbehør: citronbåde og godt, ristet brød

 

Fjern skind og bindevæv fra laksefileterne.

Hak kødet fint med en meget skarp kniv, til det er næsten som fars.
Hak forårsløg og drueagurk.

Bland laks, forårsløg, drueagurk og kapers sammen i en skål.

Krydr med salt og peber.
Servér tataren portionsanrettet og pyntet med dild.

Læg citronbåde som tilbehør på hver tallerken.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Il FagottinoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med svampEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaviarmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havretærte med sirupBag en lækker vintertærte med ristede havregryn, valnødder, sirup og et strejf af citrus....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!