6 kyllingelår 
marinade: 
1 lime eller citron 
½ tsk paprikapulver 
1 fed hvidløg 
1 tsk salt 
½ tsk estragon 
5 dråber tabasco 
Grøn mojo: 
2 modne avocadoer 
1 ½ spsk lys vineddike 
3 fed hvidløg 
1 bundt persille 
1 ½ tsk salt 
2 tsk olivenolie 
Marinering: 
Vask limefrugten i lunkent vand. 
Skræl den yderste del af skallen af. Pres saften ud. 
Skallen og saften blandes med de øvrige marinade ingredienser. 
Læg kyllingelårene i marinaden. 
Lad det stå i køleskabet i et par timer. 
Grøn mojo: 
Tag kødet ud af avocadofrugterne. 
Frugtkødet, vineddike, hvidløg, persille og salt mixes i en blender indtil blandingen får puréform. Tilsæt olie løbende. 
Lad marinaden løbe af kyllingelårene. 
Grilles i ca. 30 min. pensles og vendes løbende. 
Grøn mojo serveres kold.