Logo

Lune foie gras bonbons

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
200 g ande-foie gras
40 g glukose
60 g isomalt
100 g fondantpulver
Salt, peber
 
Foie gras: Skær foie gras'en i 4 blokke a ca. 10x3x3 cm.
Krydr og steg blokkene og del dem i 3 lige store stykker.
 
Karamel: Kog glukose, fondant og isomalt til karamel på 160ºC.
Hæld massen ud på en silikonemåtte og rul den så tyndt som muligt mellem to silikonemåtter.
Varm karamelpladen i ovnen ved 110ºC, til den bliver bøjelig.
Skær karamellen i 12 rektangler a 10x3 cm.
 
Varm til sidst karamelrektanglerne og fold dem rundt om den stegte foie gras, krydr med groft salt og friskkværnet peber og server straks.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her