10 jomfruhummerhaler 
2 hele jomfruhummer 
Marinade 
salat 
 
Marinade: 
1 spsk  soja 
4 spsk  god olivenolie 
2 tsk  karry 
1 fed hvidløg 
chili 
salt og peber 
Marinaden laves først ved at ingredienserne blandes. 
Pil skallerne af jomfruhummerhalerne og fjern den sorte streng. 
Vend halerne i marinaden og lad dem trække i en halv time. 
Anret halerne i små bageforme med 5 i hver og bag dem ved 190ºC i 8 minutter. 
Bag de hele jomfruhummere sammen med halerne. 
Mens hummerne trækker laves karry glace: 
Resten af marinaden hældes i en gryde og der tilsættes lidt vand. 
Lad marinaden koge til den får en tyk konsistens. 
Lav en bund af forskellige slags salattyper og anret hummerhalerne ovenpå. 
Serveres med friskbagt brød.