
 
4 personer 
 
5 store markchampignoner
4 spsk balsamisk vineddike
1 spsk grov sennep 
75 g grov brøndkarse eller rucola 
havsalt og peber 
høvlet parmesanost til pynt (kan udelades)
 
Skær stilkene af 4 champignoner og gem dem. 
Læg de 4 champignoner med bunden opad i et lille ovnfast fad. 
Bag i en forvarmet ovn ved 200ºC i 15 minutter. 
Imens tilberedes fyldet. 
Finthak den sidste champignon sammen med de gemte stilke og bland i en lille skål med vineddike og sennep. 
Drys med salt og peber. 
Tag champignonerne ud af ovnen og fordel fyldet i dem. 
Stil champignonerne tilbage i ovnen og bag i 25 minutter. 
Dæk fadet med folie efter 10 minutter. 
Når champignonerne er færdigbagt, lægges de på et fad og holdes varme. 
Vend brøndkarsen i den varme saft og bland godt. 
Fordel brøndkarsen på 4 tallerkener, anret en champignon oven på hver og pynt eventuelt med høvlet parmesanost. 
 
kJ 177; protein 4 g; fedt 3 g; kulhydrat 1 g