Logo

Multebærruller med laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En spændende smagskombination, hvor de søde multebær giver modspil til den salte laks. De passer til drikke med "vilde" bær, fx tyttebær og tranebær.
 
5 bløde tyndbrød (evt. usødede pandekager)
250 g Philadelphia-ost eller anden neutral flødeost
1 1/2 dl multebærsyltetøj
200 g gravet laks i tynde skiver
1 løg i skiver og ringe
grøn salat
salt, sort peber og frisk mynte
 
Skær hvert af tyndbrødene i 3 stykker på tværs.
Smør ost og syltetøj på brødskiverne.
Læg 1 skive laks, løgringe og mynteblade på den ene ende og salatblade på den anden.
Drys med salt og peber.
Rul brødskiverne sammen fra laksesiden mod salatsiden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bisquit med tuntatarHvis du en dag skal have gæster og gerne vil lave en italiensk inspireret forret så prøv...
• Vandmelon med rosmarinVi har hentet inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af...
• Laksemousse med røgede lakserullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is-coupe Ma chérieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os