Logo

Muslinger 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Muslinger på en lidt anderledes måde - nogle elsker muslinger - andre ville ikke drømme om at lægge tunge eller gane til. Men her er en opskrift, lidt anderledes, for dem der gerne prøve muslinger.

1 kg blåmuslinger
1/4 l hvidvin
hvidløg
2 limeblade
1 porrer skåret i fine strimler
5 kviste frisk timian
1/2 l kokosmælk
150 g koldt smør
1/2 rød mild chili, strimlet
1/4 bundt dild
salt og peber

Skyl muslingerne godt, smid dem væk der forbliver åbne. Kom dem i en stor gryde, tilsæt hvidvin, hvidløg, limeblade og lad dem dampe i 4 minutter, tilsæt porrer og timian og damp videre i yderligere 2 minutter.
Tag muslinger og porrer op - og anret dem i dybe tallerkener - kasser de muslinger der ikke har åbnet sig.
Hæld kokosmælken i muslingesuppen og kog op på kraftigt blus. Blend så suppen sammen med smørret, smag til med salt og peber og hæld suppen over muslingerne, drys chilistrimlerne og dilden over og server straks med masser af godt brød og hvidvin til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med kartoffelsalat og krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Forret fra LøsningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SaganakiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med æbler i lavendelhonningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os