Logo

Ostegratinerede Kæmpemuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g kæmpemuslinger
1 hakket løg
2 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
200 g revet ost
100 g smør

Læg muslingerne i et ovnfast fad. Løg, hvidløg og persille hakkes fint og drys ses over hver enkelt musling med lidt smør på toppen. Osten fordeles over. Gratineres i ovnen ved 250 º i ca 15 min. Serveres med hvidvin og flûtes med koldt kryddersmør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ølmarineret laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksetatar og krydderurtekartoflerNye kartofler med masser af friske krydderurter udgør den fyldige bund under en frisklavet...
• Asiatiske tunkanapéerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os