
 
Den kolde,
andalusiske suppe kan laves rød med røde grøntsager og grøn med grønne
grønsager. Nyd den som forret, snack eller et supersundt morgenmåltid. 
Arbejdstid: 25 min.
Køletid: min. 1 time. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
 
# Ingredienser til Gazpacho:
1 rød peberfrugt 
3 store, modne
tomater
¼ agurk 
1 stilk bladselleri 
1 fed hvidløg 
1 spsk rødvinseddike
½ spsk olie 
1-2 tsk citronsaft 
½ tsk sukker 
evt. Tabasco 
salt og peber 
*
Sådan laves Gazpacho:
Rens peberfrugten.
Halvår tomater og agurk på langs og skrab kernerne ud. 
Skær alle grøntsager
i små terninger. 
 
Tag ca. en fjerdedel
fra til topping og blend resten sammen med knust hvidløg og de øvrige
ingredienser. 
 
Smag til med
Tabasco, salt og peber og stil suppen i køleskab indtil servering. 
 
Server i glas toppet
op med resten af grønsagerne. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------