Logo

Oksegryde med rødvin - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 30-45 min. - alm. gryde: 1 ½-2 timer.

# Ingredienser

250 g skalotteløg
250 g champignon
50 g smør/margarine
¾-1 kg oksekød, mellemskært eller klump, i tern (2x2cm)
100 g selleri, groftrevet
1 gulerod, groftrevet
1 fed hvidløg, knust
1 løg, hakket
Bouquet garni af: 1 kvist timian, 1 laurbærblad og 3 stilke persille
salt, peber
5 dl rødvin (evt. halvt vand)
evt. meljævning
1 bdt persille, hakket

* Tilberedning

Brun halvdelen af fedtstoffet i gryden.
Svits løg og champignon heri, tag dem op.
Kom resten af fedtstoffet i gryden.
Brun kød og bacon heri.
Tilsæt grønsager, bouquet garni, salt, peber og rødvin.
Trykkog 30-45 minutter - afkøl hurtigt.
Tilsæt de svitsede champignon og skalotteløg.
Trykkog 2 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Jævn evt. saucen og smag den til med salt og peber.
Drys hakket persille over ved anretningen.
Server flûte eller løse ris til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her