Logo

Oksegryde med rodfrugter og italiensk kartoffelmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksegryde med rodfrugter og italiensk kartoffelmos

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

300 g oksekød i tern

1 løg

2 gulerødder

1 pastinak

2 fed hvidløg

½ flaske rødvin

3 laurbærblade

Smørbolle, se Smørbolle, sovs og sauce på camping

En lille håndfuld oregano

Kartoffelmos:

4 bage kartofler

Olivenolie

½ dl revet parmesanost

Salt og peber

  

Kødet svitses i 5 min. i olie i lille gryde.

Tilsæt gulerod og pastinak, skåret i rustikke tern, og finthakket hvidløg.

Tilsæt lidt vin, og lad det simre til grønsagerne er møre - ca 10 min.

Jævn retten lidt med smørbolle.

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.

Kog dem helt møre i usaltet vand i den store gryde.

Mos med et piskeris mens der tilsættes olivenolie, parmesanost, salt og peber.

Gryden med oksekødet er i mellemtiden sat tilbage på blusset.

Mens kartoflerne moses varmes kødet igennem igen. 

 

 

 

Let gryderet. Kød og grønsager ender i samme gryde til denne ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 8.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her