Logo

Ovnstegte hummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Jomfruhummerhaler  
presset hvidløg  
salt  
persille  
en lille smule karry  
smørklatter efter behov
 
Jomfruhummerhalerne lægges tæt sammen i et ovnfast fad og krydres med presset hvidløg, salt, persille, en lille smule karry og smørklatter efter behov. Jomfruhummerhalerne sættes i en forvarmet ovn i 15-20 minutter på 180°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødspættefileter med sennepssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Filodejskurv med kræmmerhuse af røget hellefisk og flødeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laksefyld med æg i cocotteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddemarengs med bitter nougatcreme og brombærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!