Logo

Papaya fyldt med krabbekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 papaya
200 g krabbekød
2 dl fløde piskes til skum
1 lime
Mandler
Solsikkespirer

Papayaerne halveres og udkernes.

Lime presses og røres i flødeskum, skal stå lidt og trække.

Bland grofthakket krabbekød i.

Fyldes i papayaen.

Pyntes med ristede mandler og solsikkespirer.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SaganakiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaseret laks og rød­tunge med løgsvampe og violet ametystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkestang 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os