Logo

Pita kesarías - Indbagt pastourmá

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 personer)
 
1 pk. filodej 
300 g pastourmo i tynde skiver
300 g emmen­taler i skiver
300 g tomatkød
1 dl græsk extro jomfruolivenolie
 
Skær filodejen over på midten.
Dæk den ene halvdel med et fugtigt viskestykke.
Tag to lag filodej ud af den anden halvdel, læg dem ved siden af hinanden og pensl med olie. Læg de to lag dej oven på hinanden og fordel ingredienserne oven på hinanden i flg. rækkefølge:
1 skive ost - 1 skive pastourmo - 1 skive ost - tomat.
Ingredienserne skal være co. 2 cm fra filodejens kanter.
Rul bagefter de første 5 cm af dejen, bøj så kanterne indad på resten af dejen.
Rul videre, indtil filodejen er rullet færdig.
Gentag proceduren på præcis samme måde, indtil du hor brugt al filodejen.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ristede lammenyrer på salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dampet kyllingelår med salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks med fennikelsalat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad, krydret + VaniljelinserDen ser festlig ud, er dejlig saftig og fuld af aroma: mørbrad svøbt i laurbærblade,...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
72228-07-2013 08:59:12 Bianca
Skal de ikke tilberedes i ovn el. hvad????

Hvor længe osv.????

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!