Logo

Pizza Alinas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne sydlandsk inspirerede pizza med oliven, soltørrede tomater og mozzarella til aftensmad eller frokost. Pizzaen er velegnet som nemt måltid og er hurtigt at lave. Prøv forskelligt kødfyld.

 

pizzadej af hvedemel, gær og vand
olivenolie
oregano
en god tomatsauce
stærk chilipulver
revet mozzarella
kødfyld: fx salami med chili, pancetta, prosciutto
evt. tynde skiver aubergine, som er konserveret i olivenolie
soltørrede tomater skåret i tynde skiver.
evt. soltørrede peberfrugter
grønne oliven
kalamata-oliven

*

Når pizzadejen er hævet, rulles den ikke for tyndt ud. Smør bradepanden eller pizzapladen med lidt olivenolie og drys med oregano. Læg dejen på pladen og fordel et tyndt lag tomatsauce på den. Herefter drysses med mozzarella. Fordel kødfyldet ovenpå og de tynde skiver aubergine i olivenolie. Derefter lægges de tynde skiver af soltørrede tomater og peberfrugter på. Drys igen med oregano. Læg de grønne oliven og kalamata-oliven på. Til sidst drysses igen med mozzarella.
Pizzaen bages i en varm ovn, til den er sprød og gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her