300 g æble saft. 
3 blade udblødt husblas. 
Saft fra 1 citron. 
2 store rejer (fxr store gambas). 
Olie. 
Tomatpure. 
Sherryvinaigre. 
Salt. 
Æbler i tynde strimler (fx Mutzu)
 
Pynt:
Kørvel og tørrede æbleskræller
 
Æble-cloud: juice en portion æbler i en frugtpresser, si gennem et klæde - der må ikke være bundfald! 
Smag til med citronsaft. 
Sæt ⅔ saft på køl, lun ⅓ og smelt de udblødte husblas. 
Pisk igennem med håndpiskeren i 1 minut, monter med den kolde saft og pisk til marengskonsistens. 
Stil på køl i 2 timer
 
Pil rejerne, skær i tynde skiver og læg på køl.
Steg rejehovederne ved hård varme og pres med to fingre saften ud gennem en si. 
Stil saften på køl. 
Kog de pressede rejehoveder i olie med lidt tomatpure i ca. 10 minutter og stil på køl natten over.
 
Dagen efter: Si rejeskallerne fra og bland olie med rejesaft og lidt sherryvinaigre til en vinaigrette. 
Mariner de skiveskårne rejer 5 minutter før servering i denne vinaigrette og krydr med lidt salt.
Skræl et æble og tør skallerne sprøde ved 90º i ovnen. 
Pulveriser skallerne og bland med salt.
Skær resten af æblet i fine strimler og vend dem i reje-vinaigretten.
 
Anretning: Læg et stykke "æble-cloud" på tallerkenen med de marinerede rejer over. Pynt med kørvel og drys æblepulver over