Logo

Røget dyrekølle med røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

8 skiver røget kød
4 æg
2 dl mælk
2 spsk smør
salt og peber

Tilberedningstid : Ca. 30 min.
Lad smørret smelte i en tykbundet grydeeller pande. Bland æg og mælk let sammen med en gaffel, det må ikke piskes. Hæld æggeblandingen i det smeltede smør og lad det stå ved svag varme. Når æggemassen begynder at stivne, røres der forsigtigt med en trægaffel, så den bagte masse fjernes og den rå æggemasse kommer ned på bunden. Drys med salt og peber. Læg den færdige æggemasse på kødskiverne og rul dem sammen.

Servér rullerne varme med rugbrød og smør til, eller kold som forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her