Logo

Røget laksetimbale med rejemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g røget laks, 8 skiver
150 g rejer
1 ½ dl cremefraiche 18%
1 tsk revet peberrod
3 bl. husblas
½ citron, saften heraf
salt
peber

Tilbehør:
1 pt.brøndkarse
4 cherrytomater
½ citron
4 friske grønne asparges
4 krebs

Timbale:
4 små folieforme eller kopper á 1,2 dl, "fores" med lakseskiverne. Husblasen udblødes i vand. Rejerne hakkes groft og knuges fri for vand og blandes i crème frâichen. Smages til med peberrod og citron. Husblasen smeltes i lunt vandbad, og vendes i blandingen. Rejemoussen fordeles i de fire forme.
Stilles køligt - eventuelt til næste dag.

Tilbehør:
Asparges skylles og dampes i letsaltet vand. Sherrytomaterne halveres. Den halve citron deles i fire både.

Anretning:
Laksetimbalerne vendes ud og anrettes på tallerkener. Pyntes med brøndkarse, asparges, citron, sherrytomat og krebs.

Lun flûte og smør serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her